Träning

Träning

På Tornvillans träningsstudio har vi en holistisk syn på träning och hälsa där vi gör kliniska undersökningar och tillämpar träning- och rehabiliteringsmetoder utifrån att kroppen är ett helt system och därför kan vi hitta den riktiga orsaken till det besvär som klienten söker för. Träningsuppläggen är alltid individuellt anpassade. Vi kan alltså anpassa träningen till den nivå som klienten är på och därifrån utveckla dennes progression. I våra olika träningspaket tillämpar vi oss av olika djupgående undersökningar för att anpassa oss till klintens behov eller mål. Valet ligger hos klienten hur ingående han/hon vill att vi ska vara.

Ju bredare bas du har på triangeln desto högre kan den bli

Vi tar hänsyn till fysiska och fysiologiska obalanser när vi designar våra träningsprogram.  Både naprapat och tränare har sin grundutbildning inom holistisk träning och livsstil genom det internationellt erkända CHEK Institute.

Inom träning erbjuder vi både fysisk korrektiv- eller prestations träning samt träningsformer för kropp och medvetande som zone energy träning utvecklat av CHEK Institute och Zhineng Qigong.

Startpaket

ca 2 mån

För dig som vill ha hjälp med att komma igång och få mer energi och vitalitet.

  • Liten screening (ca 1h)
  • Programdesign (ca 1,5h)
  • 3 genomgångar med tränare i studion (3 h)

Pris: 3 000 kr

Uppbyggnadspaket

ca 4-6 mån

För dig som redan har bestämt dig. Här erbjuder vi dig ca 4 månaders träningsupplägg där vi tar dig din aktuella fysiska status till att bygga upp och balanser dig så du får primal standard i dina rörelsemönster.

  • Stor screening, en före och en efter (ca 6h)
  • Program design (ca 4h)
  • 8 genomgångar med tränare i studion (8h)

Pris: 9 900 kr

Prestationspaket

För dig som har ett specifikt mål med din träning eller din livsstil kan vi skräddarsy ett träningsupplägg just för dig. Här analyserar vi ytterligare vad du har för biomotoriska färdigheter. Vi gör också en specificitetsanalys över vilka krav som din idrott/yrke eller livsstil ställer på dig. Vid behov av detta så har inget fast pris utan vi har ett personligt möte med dig.